Van service voor tot service na verkoop

Deerlijk

Beverenstraat 23

056 71 96 52

Kortrijk

Veemarkt 12

056 21 17 89

Kom langs voor advies in onze winkels

In onze multi-brandfilialen in Kortrijk (Veemarkt 12) en Deerlijk (Beverenstraat 23) staan onze verkopers en technici steeds ter beschikking om je te adviseren over geluids- of videoapparatuur die perfect afgestemd is op je wensen

Ben je specifiek op zoek naar producten uit het Bang & Olufsen gamma, dan kan je zowel in Kortrijk als in Deerlijk de B&O producten ontdekken. Daar kan je ook terecht voor een afspraak voor een persoonlijke demonstratie.

Make een afspraak voor een demonstratie

Maak een afspraak voor een demonstratie

Lukt het je niet om tijdens de openingsuren langs te komen, dan maken we graag een afspraak op een ander moment dat je best schikt. Of komen we bij je thuis de mogelijkheden bespreken.

Bekijk ons aanbod

Service na verkoop

Bij defect proberen we de eerste diagnose al via de telefoon te stellen. Bel ons op 056 71 96 52. Indien het probleem niet verholpen kan worden, maken we meteen een afspraak om bij je langs te komen.

Voorstudie terugbetaald bij de eerste aankoop

De prijs van een voorstudie voor de installatie van een geluids- of videosysteem betalen we terug zodra je bij ons de eerste aankoop voor je installatie doet.

Apparatuur aan
huis geleverd en geïnstalleerd

De apparatuur die je in onze winkels koopt, bezorgen onze eigen technici bij je thuis, kosteloos in een straal van 20 km.

Vervangtoestel tijdens de herstelling

Kunnen we het defect niet ter plaatse verhelpen, leveren we voor de tijd van de herstelling een vervangtoestel. Zo hoef je je muziek of je beelden niet te missen.

Bijstandsservice voor verhuurapparatuur

Bijstand nodig tijdens het event waarvoor je bij ons AV-apparatuur hebt gehuurd? Bij het afhalen of leveren van je apparatuur krijg je van ons een noodnummer waarop je ons altijd kan helpen voor interventies.

Nog vragen of opmerkingen over onze service?

Maak een afspraak voor een demonstratie